BETALEN & VERZENDEN

Veilig en makkelijk betalen via iDeal met je eigen bank. De bestelling kan worden opgehaald bij de studio. Als de bestelling klaar ligt ontvang je een mail die je kan laten zien bij het ophalen. Voor het verzenden binnen Nederland rekent by Cynthia € 5,99 verzendkosten. Bij bestellingen boven de €75, geen verzendkosten.

Alle bestellingen worden door My Parcel verzonden. De bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Wanneer je pakket is aangeleverd bij My Parcel ontvang je een mail met track & trace code van je bestelling. By Cynthia behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht.

De bestelling wordt zorgvuldig verpakt voor verzending waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is.

KLEDING RUILEN & RETOURNEREN

In geval van ruilen of retourneren dient er eerst contact met by Cynthia op te worden genomen: cynthia@brandwijkfotografie.nl Vermeld hierbij naam, artikel info & factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van het te ruilen of retournerende artikel zijn voor eigen rekening. Het retourartikel dient binnen 8 dagen na levering in de originele staat teruggestuurd te worden (ongedragen, ongewassen & zonder beschadigingen). De retour gezonden artikelen zijn op eigen risico van de klant.

Na ontvangst van het retourartikel zal de terugbetaling binnen 5 werkdagen aan u worden overgeschreven. Wanneer het geld op uw rekening staat is vervolgens afhankelijk van de snelheid van de banken onderling.

* Sale Producten kunnen niet geretourneerd worden. Samen met pre-order producten kunnen deze alleen geruild worden in een andere maat/tegoedbon.

Retouradres: By Cynthia, Bossekamp 7 5301 LZ Zaltbommel.

WASVOORSCHRIFT

Please Handle with care!

Zo voorkom je krimpen, onnodige beschadigingen en kan je zo lang mogelijk genieten van jouw by Cynthia

WAS HET PRODUCT:

  • Met de hand
  • Zo koud mogelijk – maximaal 30 graden
  • Binnenste buiten
  • Opdruk niet strijken
  • Niet bleken

Verbeter de wereld, begin bij jezelf TIP

  • Gebruik zo min mogelijk (bio)wasmiddel
  • Maak geen gebruik van de droger